tevreden klanten  -  happy clients  -  zufriedene Kunden:

 

Reviews:

 

Bert Bertschat (Comfort Products):

*****  Top kwaliteit! "

"Petra heeft voor ons de volledige website en producten vertaald. Daar wij tegelijk ook een Franse clone website hebben opgezet zien we de kwaliteit van haar Duitse vertaling pas echt goed! De Duitse webshop loopt als een trein, de Franse hapert. Bedankt Petra!"

Groeten, Bert


David Wolff (Branddirections): 

***** "SEO kundig! "

"Prettig gebruik gemaakt van de diensten van Petra Bloem. Vakkundig en snelle vertalingen voor een Duitse klant.           

Ook SEO kundig. Kortom een fijne samenwerking voor een prima prijs met een uitstekend resultaat." 


Gert Snijder (bestelprint.nl):

***** "super snel "

"Petra vertaalde mijn webshop uit het Nederlands en ook alle keywords uit het Engels naar het Duits. Ze werkte super snel en de communicatie was heel goed. Petra heeft me zeer geholpen. Ik zou haar zeker aanraden als je een goede en snelle vertaling nodig hebt." 

Jellie van der Veen-Banga (CeskySight):

***** "mooie vertalingen" 

"Wat ben ik ontzettend blij met de mooie teksten, die Petra Bloem voor Cesky Site schrijft. Petra denkt met me mee, haar bijdrage is cruciaal voor mijn bedrijf. Haar mooie vertalingen zijn zelfs beter dan mijn originele teksten en sluiten perfect aan mijn doelgroep aan!" 

Hartelijke groet, Jellie 


Michael Braaksma (On-d-mand International B.V.):

***** "zeer tevreden"

"Geen enkel bureau wilde vertalingen direct in onze software plaatsen. In mijn zoektocht kwam ik bij Vertaalstudio Bloem. Petra reageerde snel en professioneel. De volgende dag stonden de vertalingen keurig in onze software tool. Conclusie; een zeer tevreden klant!" 


Jolanda Eijkman (Brand van Egmont):

***** "We zijn blij! "

"Ik waardeer zeer je betrokkenheid. We zijn blij met de teksten, dank je wel!"  

***** "Dank voor je inzet "

Ingar Luttik (GMT Equipment bv)

"Dank voor je inzet en prettige wijze van communiceren." 


Robert Hooft (MOOWY BVBA)

***** "Altijd goede kwaliteit!"

"Als startende e-commerce onderneming is er altijd haast en moeten vertalingen snel gedaan worden. Petra heeft ons ontzettend geholpen met het vertalen van de Duitse website als ook de Duitse teksten op de product labels van onze gazon meststoffen en graszaden. Petra staat altijd voor ons klaar en kan snel schakelen, daarnaast is ze erg nauwkeurig en is de kwaliteit altijd goed. Ook de communicatie is vlot en Petra is zeer flexibel in het werken met verschillende tekstverwerkingen programma’s of CMS’s."

 

Vriendelijke Groet, 
Robert

 


Jaap Huisman (jdezign):

*****  "top "

"Petra heeft voor ons alle 900 producten op de website vertaald! Top. Ik ben zeer tevreden met het werk wat ze heeft gedaan."