Home » tarieven
Vertaalstudio Bloem, vertaling Duits, German translations, Deutsch Übersetzungen

De tarieven van een service bij Vertaalstudio Bloem zijn afhankelijk van de soort tekst en opdracht. In principe wordt er onderscheiden tussen... 

 

Woordtarief: vanaf € 0,10 / woord

Uurtarief: € 65 /h

Minimumtarief: € 25 

Copywriting: vanaf € 0,21/ woord en/of uurtarief voor recherche

Proeflezen en correcties: uurtarief

 

...of we kijken naar het geheel en spreken een prijs af.

 

*De tarieven zijn geldig vanaf januari 2020 en zijn exclusieve BTW (21%) 

Een uurtarief van € 65 per uur wordt toegepast bij vertalingen van losse woorden, bij een directe vertaling in een applicatie of template, bij een vertaling van creatieve teksten zoals gedichten, korte marketingteksten, adWords...overal waar veel tijd in de keuze van de juiste woorden wordt besteed.

Voor een vertaling van een korte tekst (minder dan 200 woorden) wordt een minimumtarief van € 25 berekend. 

Het omzetten van een vertaling van een word- naar en excel bestand - of van een pdf naar een word bestand e.d. wordt met een uurtarief berekend.

Een tekst bestaat uit meer dan maar woorden, die vertaald (en geteld) moeten worden. Voor een professioneel vertaalde tekst speelt de juiste zinsbouw, het kiezen van de echt goede woorden voor de doelgroep, en goede schrijfvaardigheden  een grote rol.

Een perfecte vertaling vergt uitstekende kennis van beide talen, een heel goed invoelingsvermogen in het onderwerp, levenservaring, passie en natuurlijk uitstekende schrijfvaardigheden.

Wilt u een offerte ontvangen voor een vertaling van uw tekst, dan neemt u gerust contact met me op via onderstaande contactformulier, graag stuur ik u een offerte toe en kunnen we de mogelijkheden bespreken.