Home » tarieven

De tarieven van een service bij Vertaalstudio Bloem zijn afhankelijk van de soort tekst. Er wordt onderscheiden tussen 

Woordtarief: tussen € 0,10 en 0,17 per bronwoord

Uurtarief: € 50 per uur

Minimumtarief: € 25 

Copywriting: € 0,20 per woord + uurtarief voor recherche

Proeflezen, en correcties via word aanleveren: uurtarief

Of er wordt naar het geheel gekeken en een prijs afgesproken.

Een uurtarief van € 50 per uur wordt toegepast bij vertalingen van losse woorden, bij een directe vertaling in een applicatie of template, bij een vertaling van creatieve teksten zoals gedichten, korte marketingteksten, adwords...overal waar veel tijd in de keuze van de juiste woorden besteed wordt.

Voor een vertaling van enkel een korte tekst (minder dan 250 woorden) wordt een minimumtarief van € 25 berekend. 

Maar ook het omzetten van een vertaling van een word- naar en excel bestand - of van een pdf naar een word bestand vraagt tijd, die met een uurtarief berekend wordt.

Een tekst bestaat uit meer dan maar woorden, die vertaald (en geteld) moeten worden. Voor een professioneel vertaalde tekst speelt de juiste zinsopbouw, het kiezen van de echt goede woorden voor de doelgroep, en goede schrijfvaardigheden  een grote rol. Een perfecte vertaling vergt uitstekende kennis van beide talen, een heel goed invoelvermogen in het onderwerp, levenservaring, passie en natuurlijk uitstekende schrijfvaardigheden.

Wilt u een offerte ontvangen voor een vertaling van uw tekst, dan neemt u gerust contact met me op via onderstaande contactformulier, graag stuur ik u een offerte toe en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

*De tarieven zijn geldig vanaf sepember 2019 en zijn exclusieve BTW (21%)